«…Нова українська школа – це безпечне освітнє середовище, в якому одним із пріоритетів є здорове шкільне харчування», – наголосив Сергій Шкарлет.
В умовах пандемії організація харчування в ліцеї потребує інших підходів. Проте, ми докладаємо зусиль, щоб наші діти харчувалися правильно, раціонально із дотриманням усіх санітарних вимог особистої гігієни. Діти не мають самі підходити за їжею – на столах уже накрито. Навіть в умовах карантину ми дбаємо про те, щоб діти сідали за естетично сервіровані столи, що викликає у них бажання приймати їжу та задоволення від цього. Між дітьми має забезпечуватись відстань, не менша 1,5 метра.
Розроблено графіки харчування різних класів таким шляхом, щоб учні молодших класів не пересікалися із старшими. За окремим графіком проводиться обід для усіх класів.
Працівники їдальні працюють в масках та рукавичках. Перед початком роботи їм обов’язково проводять вимірювання температури та огляд стану здоров’я.
Адміністрація ліцею тримає питання організації якісного харчування дітей на постійному контролі.