Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home2/eurekan1/kadety.org.ua/engine/modules/rotator.php on line 13
Творча зустріч з бардом В'ячеславом Купрієнко

Кадети та паняночки 9-а, 9-б та 8-в кл. на творчій зустрічі з поетом, композитором, автором багатьох пісень, учасником бойових дій та революції Гідності В'ячеславом Купрієнко у Національній бібліотеці України для дітей .

Його пісні, його енергетика, його кредо продиктовані самим життям. Бойовий офіцер, капітан спецназу, учасник війни в Афганістані , людина яка дуже гостро переживає все, що нині відбувається в Україні. Організатор проекту "Непереможні”, учасник концертів бардівської пісні для бійців АТО.

 Автор просто й щиро розповідає і про потаємне, про те, що болить нині кожному українцеві, спонукаючи слухача до спів-переживання, співдії, співзвуччя…Тема одна-сьогодення, проте підходи до неї автора багатогранні: це і пам’ять серця про війну, і філософські роздуми, і любовна лірика, і жартівливо-іронічні замальовки.

 Ліцеїсти проживали разом з автором кожну пісню, кожен вірш. Ця надзвичайна енергетика , настрій надовго залишаться в пам’яті.

          Дякуємо В'ячеславу Купрієнку, дякуємо Національній бібліотеці України за незабутню творчу зустріч.

В'ячеслав Купрієнко (народився 28 лютого 1964 в місті Алчевську Луганської області). В 1981 закінчив СШ №22 міста Алчевська. В 1985 закінчив факультет розвідки Київського вищого загальновійськового командного училища ім. М.В. Фрунзе, за фахом: командна тактична розвідка, китайська мова. В 1987-1989 служив в Афганістані на посаді командира групи спеціального призначення 177 окремого загону спеціального призначення, нагороджений двома орденами Червоної Зірки. В 1992 звільнився зі Збройних Сил у званні капітана. Після звільнення зі ЗС СРСР, працював перекладачем китайської мови, переклав книгу з китайської «100 запитань по ушу» (1997), написав книгу «Феншуй - акупунктура землі» (1999).

Дискографія:

1997 - збірник пісень "Я хотів відшукати дорогу"

1999 - аудіо-альбом "Гімн серця"

2000 - аудіо-альбом "Хочеться"

2003 - аудіо-альбом "Сім перевалів"

2004 - аудіо-альбом "Політ"

2007 - аудіо-альбом "Сповідь офіцера розвідки"

2011 - альбом "Нічого взамін".

 

Переглядів: 419 | Додав: kadet | Дата: 25-11-2021, 16:26
МИ У СОЦМЕРЕЖАХ
КАЛЕНДАР
«    Червень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
НОВИНИ ОСВІТИ

МОН кардинально обмежило вступ в аспірантуру на старті вступної кампанії

  Міністерство освіти і науки кардинально змінило правила вступу на навчання в аспірантурі

Жага до знань – це чудово, а фіктивне навчання – ні

  Не можна жити у світі подвійних стандартів, де одні захищають правду, а інші чинять навпаки

МОН знову змінило вагу компонентів ЄВІ для аспірантів

  Допуском для вступу є 160 балів ТЗНК, водночас бал з іноземної мови може не враховуватись

Цьогоріч вступити в аспірантуру можна лише на бюджет

  Вступити в аспірантуру у 2024 році можна буде лише на денну форму навчання за держзамовленням

Місія вчителя – зростати разом із дітьми

  Завдання вчительства – дати відчути дітям, що вони також є співтворцями великої спільної мети – нашої Перемоги
© 2015-2022 Ліцей інтернат №23 - Всі права захищенно.